Lizzy proeft Haarlem- en omstreken

Lizzy proeft in Haarlem (en omstreken) voor jou. Zodat jij alleen de lekkere dingen kunt kiezen.

Dat mijn ijsexperiment gisteren mislukte, kon ik niet uitstaan. Ik hoefde verdorie toch geen raket te lanceren?! En dus deed ik vandaag een nieuwe poging, opgezweepd door mijn zoons die gisteren na mijn falen voorstelden om dan gewoon even naar ijssalon Garonne te lopen. Waarop ik bitste dat we verdomme niet naar Garonne gaan als we thuis een prachtige ijsmachine hebben staan, die papa heeft betaald nota bene. Je voelt het al, het was gisteren bijzonder gezellig in ons huis. En dat allemaal vanwege een ijsje.

Nee, vanavond zou het allemaal anders gaan. Ik had gisteren de koelbak opnieuw ingevroren, de restanten onbevroren yoghurt teruggeschept en vandaag op de terugweg naar huis nieuwe poedersuiker & yoghurt gehaald. Er kon niets misgaan.

Ik raffelde het maken van de chili con carne met tortillachips snel af en stroopte mijn mouwen op toen het tijd was voor het toetje. De machine draaide, de ingrediënten stonden klaar en daar ging ik. De gezoete yoghurt gooide ik in de machine, ik liet alles 30 minuten draaien en ziedaar! We hadden IJS!ijs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: