Lizzy proeft Haarlem- en omstreken

Lizzy proeft in Haarlem (en omstreken) voor jou. Zodat jij alleen de lekkere dingen kunt kiezen.

img1382463171675Ik ben toch een beetje teleurgesteld in jullie na gisteren. Ik hoopte genezen te worden van mijn Croma liefde en de geharde vetten te zien voor wat ze werkelijk zijn, maar in plaats daarvan bakte ik vanmiddag een ei in Croma en vond het nog lekker ook. Van je vrienden moet je het hebben.

Toch was ik vandaag sterk en negeerde de fles Croma in mijn koeling. We aten kipstoofschotel met rijst. De kip bakte ik keurig in kokosolie, met wat uien, paprika, 2 blikken pomodori-tomaatjes, verse spinazie en heel veel kruiden. Zelfs een beetje teveel, want dankzij mijn bibberende Croma-ontwenningshanden, schoot ik uit met de piri-piri kruiden. Meestal stelt piri-piri niet zoveel voor maar deze kwamen rechtstreeks uit Portugal en waren heel HEET.

Gelukkig heb ik een gehard gezin en werd de kip keurig gegeten, met veel glaasjes water en de opmerking dat “ik er vast heel erg mijn best op had gedaan”.  En dat zeggen ze nou nooit bij mijn gehaktballen. Die worden zwijgend en tot op de laatste kruimel opgegeten.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: