Lizzy proeft Haarlem- en omstreken

Lizzy proeft in Haarlem (en omstreken) voor jou. Zodat jij alleen de lekkere dingen kunt kiezen.

fotoHet is onvermijdelijk dat ik op deze pagina in herhalingen ga vallen. Ik zou 365 verschillende maaltijden kunnen maken dit jaar, maar daar heb ik geen zin in en bovendien zijn sommige gerechten te lekker om maar 1 keer per jaar te eten. En hoerenpasta valt in die categorie.

Ik zou natuurlijk weer kunnen melden dat je deze pasta het beste maakt onder suggestief geroer in de pannen, terwijl je je lange krullen over je schouder schudt en “ciao gustoso dolce” roept naar de langslopende Italiaanse Casanova’s, maar voor je het weet heb ik een aantekening in de boeken van de NSA te pakken omdat Obama niet van hoerig online gedrag houdt. Daarnaast voelde ik me vandaag na een lange, vermoeiende dag in onze kantoortuin helemaal niet sensueel dus ik zal me beperken tot het delen van het recept. Saai, ik weet het maar er komen vast weer betere dagen, waarop ik jullie verras met spetterende escapades in mijn keuken.

Bak 2 uien en 3 teentjes knoflook zachtjes aan tot ze zacht zijn. Doe hierbij een uitgelekt blikje ansjovis en laat de visjes smelten (ja, ze smelten). Gooi er daarna 2 blikken tomatenblokjes bij, peper, gemalen chilivlokken, zout en oregano. Laat dit alles een paar minuten zachtjes pruttelen zodat de saus een beetje indict. Gooi er op het laatst een paar eetlepels kappertjes en in plakjes gesneden zwarte olijven bij. Serveer deze heerlijke brij op een bord volkoren spaghetti, drink een glas rode wijn bij en vergeet de dag.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: