Lizzy proeft Haarlem- en omstreken

Lizzy proeft in Haarlem (en omstreken) voor jou. Zodat jij alleen de lekkere dingen kunt kiezen.

img1384079702043Ik word soms zelf moe van mijn eigen geneuzel over eten. Daarom bericht ik jullie vandaag niet over eten maar over drinken. Over drinken in The House of Bols om precies te zijn.

The House of Bols is een “Cocktail en Jenever Beleving” aan het Museumplein, waar je een “interactieve ontdekkingsreis kan beleven door de wereld van cocktails en bartending”. Kort gezegd: in House of Bols wordt alleen maar reclame gemaakt voor Bols. Je begint met een korte wandeling door de geschiedenis van Bols, kan aan alle likeuren ruiken en voelen van welke ingrediënten jenever wordt gemaakt. Als beloning voor de wandeling door de kelders krijg je een cocktail naar keuze die je opdrinkt een hallucinatie-opwekkende spiegelzaal. Leuk, maar weinig opzienbarend.

Gelukkig sloten we ons bezoek af met een cocktailworkshop van een uur: we leerden shotjes met laagjes maken, probeerden nieuwe smaken uit en mochten alles wat we maakten zelf opdrinken. En daar, lieve lezer, word je dan toch wel weer heel erg vrolijk van. Fijne zondag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: