Lizzy proeft Haarlem- en omstreken

Lizzy proeft in Haarlem (en omstreken) voor jou. Zodat jij alleen de lekkere dingen kunt kiezen.

fotoDe plannen om na mijn kantoorcarriere iets te gaan doen met mijn liefde voor koken krijgen steeds meer vorm. En dus fietste ik vanmiddag in licht euforische stemming door het centrum van Haarlem en kwam tijdens een korte snuffelsessie bij Eliza’s Patio (een van mijn favoriete winkeltjes in Haarlem, ze hebben er prachtig porselein en aardewerk) deze schaal tegen. De vrolijke bloemen sloten uitstekend aan bij mijn stemming en ik vond dat ik de vandaag genomen stappen in het nastreven van mijn liefde voor koken, mocht beklinken met het kopen van deze zonnige schaal.

Het plan was om vanavond in deze schaal iets gezelligs te serveren, gemaakt van de pastinaken, wortel en wilde spinazie die ik nog in de koelkast had liggen. Dat liep dus even anders.

Tijdens het uitpakken van de schaal kreeg ik een telefoontje van de kinderopvang. Als je het nummer van de BSO van je kinderen in je display ziet staan, weet je dat ze niet bellen om je te melden dat ze zo zoet aan het kleuren zijn, en inderdaad: mijn oudste was met zijn gezicht op de grond gevallen (iets met een bak met Action Men en een betonnen vloer), zijn tand was afgebroken en hij wilde zijn moeder.

Ik liet de schaal voor wat hij was, fietste als een dolle naar de opvang en daarna naar de tandarts, om daar te horen dat niet alleen grotemensentand (GMT) 1 half was afgebroken maar dat ook GMT 2 en 3 vol scheuren zaten. De tandarts vulde de afgebroken tand wat af, plande afspraak 1 van de vele die nog zullen volgen, in en toen gingen we naar huis.

De schaal heb ik vandaag maar niet ingewijd. Er komen vast nog een heleboel leuke, zonnige dagen aan, waarop deze schaal prima op tafel past.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: