Lizzy proeft Haarlem- en omstreken

Lizzy proeft in Haarlem (en omstreken) voor jou. Zodat jij alleen de lekkere dingen kunt kiezen.

img1390328231809Ik zal het maar meteen eerlijk bekennen: ik had vandaag niet zo’n zin om te schrijven. Mijn hoofd zit vol met RVS werkbanken, bake-off ovens, inductieplaten en chillblasters, koudmakers, freezemasters of hoe die dingen ook mogen heten. Al met al zat mijn hoofd vandaag redelijk vol dus. Ik stond vanochtend dan ook lichtelijk verdwaasd in de Appie voor de avondboodschappen.

Nu heeft de marketingmanager van Appie de doelgroep van de lichtelijk verdwaasde veertiger goed in beeld, want mijn dwalende blik viel op een kaartenstandaard met Allerhande recepten. Op 1 van de kaarten werd “Verse pasta met sugarsnaps en vegaworst” aangeprezen als “lekker voor een dagje zonder vlees”.

En dat aten we dus vanavond. Nu vind ik vega-worst een gruwel, dus ik dekte de pasta af met stukjes runderbraadworst. De rucola-crème-fraîche saus (200 ml crème fraîche met de staafmixer vermengen met een zakje rucola van 75 gram, wat peper en zout erbij) erbij was lekker fris, net als de sugarsnaps en de geraspte oude kaas en pijnboompitjes maakten het helemaal af.

En wat kunnen we concluderen aan het einde van deze dag? De marketingafdeling van de Appie doet prima werk, rucola-saus is lekker en zo’n ding heet een blast chiller.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: