Lizzy proeft Haarlem- en omstreken

Lizzy proeft in Haarlem (en omstreken) voor jou. Zodat jij alleen de lekkere dingen kunt kiezen.

img1391862997268Vorige week ging ik met mijn geliefde naar de cinema. Je weet wel, met zo’n doek en een camera. “The Wolf of Wallstreet” stond op ons programma, maar toen ik 2 kaartjes wilde kopen, bleek die film al een uur bezig, een bewijs dat niet alle websites goed te bekijken zijn op je smartphone of gewoon een teken dat ik mijn bril niet vaak genoeg draag. Onder licht tandengeknars van mijn man, keken we uiteindelijk naar “Enders Game”, een prima film maar als je je hebt ingesteld op een avondje high brow grof doen met Martin Scorsese, valt een verhaal over een griezelig intelligent kind in een buitenaardse oorlog  tegen reuzen-insecten misschien toch wat tegen.

Enfin, vanavond doen we een nieuwe poging. Oppastanti is gemobiliseerd en het eten staat al te pruttelen. Want wat eet je als je om half zeven (5 keer gecheckt en geverifieerd) al in de bios moet zitten? Juist, linzensoep met rundvlees en saffraan, kaasjes van Bourgondisch Lifestyle met daarbij een fijne, fruitige Nebbiolo die in de verte naar cassis smaakt (in de bonus bij de Appie en echt goddelijk).

Dus mocht je de onbedwingbare neiging voelen om deze foto leuk te vinden of om zelfs uitgebreid commentaar te leveren, doe dat dan nu. Vanaf half zeven zit ik een paar uur in het donker na te genieten van dit ongetwijfeld fijne maal.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: