Lizzy proeft Haarlem- en omstreken

Lizzy proeft in Haarlem (en omstreken) voor jou. Zodat jij alleen de lekkere dingen kunt kiezen.

img1425300527781Ik ben in de gelukkige omstandigheid dat ik een klant heb die iedere maandag heel veel lunch bij mij bestelt en dan zegt:”Verras me maar.” Dat zegt mijn eigen man zelfs niet tegen me. Waarmee ik natuurlijk niet wil zeggen dat mijn man nooit verrast wil worden maar als ik zeg dat ik hem ga verrassen, verwacht hij toch echt iets met een doorschijnend negligeetje en geen linzensalade met feta.

Maar goed, terug naar mijn klant. Want dat laat ik me natuurlijk geen twee keer zeggen. Nu had ik tijdens mijn bezoek aan de Markthal een aantal blikjes Nuri sardines gescoord. Dit zijn geen gewone sardientjes in blik maar heel erg culinaire. Zo culinair, dat ook sterrenrestaurants met deze visjes koken en dus bedacht ik een salade waarop deze sterrenwaardige vissen als topping figureerden.

Het werd een aardappelsalade (dank, Tirza, voor de inspiratie!), met dragon, bieslook, crème fraîche, tomaatjes en rucola. Met daarbovenop dus twee van die hemelse sardientjes. Of mijn klant verrast was? Geen idee, maar als hij die visjes niet lekker vindt, verras ik gewoon mezelf en eet de resterende blikjes helemaal alleen op. In een negligeetje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: