Lizzy proeft Haarlem- en omstreken

Lizzy proeft in Haarlem (en omstreken) voor jou. Zodat jij alleen de lekkere dingen kunt kiezen.

IMG_2881-2Laatst at ik bij restaurant Napoli aan het Houtplein. Nu is dat een restaurant dat ik niet zo snel zelf uit zou kiezen (want een beetje tuttig en een snufje ouderwets) maar dit keer had ik daar niets over te zeggen.

Mijn oudste zoon had met hard werken een goud-glanzend schooladvies binnen gesleept en als beloning mocht hij kiezen waar we gingen eten. Na zorgvuldige studie van de websites van verschillende Italiaanse restaurants (“Kies La Forca, kies La Forca”, schreeuwde ik hem in zijn geestesoor), koos hij voor Napoli. Want daar bleken ze de meeste keus in pasta te hebben. Basta.

Achteraf ben ik blij dat hij niet naar mijn onhoorbare advies heeft geluisterd. Het eten bleek namelijk uitstekend.

De Antipasto met geroosterde groenten, vleeswaren en mozzarella was fris en vers en de wijn erbij vol en rond. Mijn pasta werd daarna met veel theater opgediend vanuit een vooraf geflambeerde Parmezaanse kaas en de ossenhaas die mijn zoon bij zijn pasta kreeg, was mals en vol van smaak. We gingen dus tevreden naar huis.

De zaak zelf was nog steeds een snufje tuttig en een tikkeltje ouderwets, maar als het eten goed is, moet je daar gewoon je mond over houden. Basta.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: