Tja, als je dus 50 Flammkuchen hebt liggen, dan moet je ze wel tijdig opeten. Je voelt ‘m al: het was er weer tijd voor. Vooral nadat ik vandaag onze vertegenwoordigert bij De Kweker had gewezen op de eindeloze mogelijkheden met dit stukje deeg en hoe lekker een hete F-Kuchen is (de beste jongen bleek er nog nooit van gehoord te hebben maar ging na mijn tip zijn klanten aan het strand van Zandvoort er ook eens op wijzen, dus als je aankomende zomer je tanden in een heerlijke, sappige, knapperige, frisse F-Kuchen zet op het Zandvoortse strand dan weet je waar het idee vandaan is gekomen. Donaties en andere fanbetuigingen zijn welkom), kreeg ik er ook gewoon echt zin in. We aten daarom de traditionele F-Kuchen, met ui, spek en Gruyère en ook deze waren weer gruwelijk lekker. Vergeet dat geneuzel over de Indonesische keuken, want dat is gewoon ongelooflijk ouderwetsch en ingekakt. F-Kuchen is lauw, leip, vet, fokking hip. Aight.